Povestea coletului elefant.md

Salut, prieteni! Numele meu este Colet și azi fac 5 ani de când am ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Iar cu această ocazie specială, am hotărât să ne cunoaștem mai bine.

Vreau să știi că mă bucur tare mult atunci când aflu că voi ajunge la tine acasă. Iar asta se întâmplă de fiecare dată când faci click pe butonul „Comandă”. În clipa următoare se ocupă cineva de mine – mă împachetează cu grijă cu produsele pe care le-ai ales și mă pregătește de drumul către tine. Se întâmplă însă uneori să aștept mai mult ca să ajung în Moldova, pentru că vin din diferite colțuri ale lumii. Știu că și tu mă aștepți cu nerăbdare, dar nu te supăra dacă mai întârzii uneori...

La Chișinău sunt întâlnit de o echipă întreagă de oameni care lucrează de cu zor. Să-i vezi cum muncesc ca albinuțele – totul ca să ajung cât mai repede la tine! Mai întâi mă verifică dacă am ajuns în siguranță, mă explorează atent și verifică în ce casă trebuie să ajung. Acesta e momentul când tu deja ai primit o notificare și ești fericit că în curând o să ne vedem. Uneori vin mai repede, cu ajutorul prietenilor noștri curieri, alteori te aștept la pick-up point. Apropo, să nu mă lași să stau mult singur, că mi-e tare trist acolo.

Așa ajung eu la tine acasă –  coletul verde de la elefant.md. Vreau să-ți mulțumesc, astăzi, pentru că ești prietenul meu și mă alegi de fiecare dată. Că poate ai avut uneori o nemulțumire, dar ai continuat să rămâi alături. Că le povestești cunoscuților despre mine și te împărtășești cu impresii. Că îmi faci poze frumoase și le postezi. Că mă aștepți mereu cu același drag.

Avem planuri mari și frumoase împreună. O să vin mai aproape de tine la punctele de colectare deschise în raioanele țării. O să fim din ce în ce mai buni.

Pentru că datorită ție, eu am venit până astăzi de peste 500.000 de ori în Republica Moldova! În 5 ani de elefant.md, pe care vrem să îi sărbătorim împreună!

La mulți ani, prieteni! 

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.